Raad van toezicht

Graag stellen we de leden van de Raad van Toezicht aan u voor. Zij monitoren de financiën, belangen, uitvoering van taken en denken mee over de strategie van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG). 

Floris Venneman

Floris Venneman

Managing partner van Bureauvijftig en bevlogen ondernemer

‘Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan is een initiatief dat op een geweldige manier generaties verbindt en daarnaast antwoord geeft op een aantal uitdagingen die we met elkaar in de maatschappij hebben. Hoe blijf ik ook als senior mezelf (intellectueel) uitdagen en hoe houd ik aansluiting met anderen? Wat is er mooier dan dat ik daar vanuit deze rol als voorzitter van de Raad van Toezicht een bijdrage aan kan en mag leveren. Door niet alleen ‘toe te zien’, maar vooral ook mee te denken hoe OGJG haar volle potentie kan benutten.’

Wiet Heerkens Thijssen

gerard bakker

Investeerder en partner bij Elsschot Ondernemingen

‘Nu het aantal ouderen in de komende jaren steeds groter wordt, is hun maatschappelijke betrokkenheid meer dan ooit een vereiste. Oud Geleerd Jong Gedaan zorgt op een heel toegankelijke manier voor die verbinding. Mensen gaan tenslotte vooral met hun tijd mee door met jongeren om te gaan. Omgekeerd krijgt de persoonlijke ontwikkeling van de vrijwilliger een boost door deze intensieve ervaring. Ik draag er dan ook graag mijn steentje aan bij.’

Peter Sinning

peter sinning

Oprichter SinnVol Advies B.V. en partner bij B2Bsure

‘Als kind van oude ouders weet ik hoe het is om generaties te verbinden en hoe generaties elkaar kunnen inspireren. In de Westerse cultuur wordt de waarde daarvan nog wel eens ondergewaardeerd. Daarom vind ik het ook mooi en waardevol waar OGJG voor staat en lever ik hier graag mijn bijdrage aan.’