Doneer en maak samen met ons een leven lang leren voor iedereen mogelijk.

Door Vriend van OGJG (structurele donateur) te worden, steunt u de activiteiten voor minima senioren. Zo draagt u bij aan het structureel verbinden van generaties en kunnen senioren met een kleinere portemonnee ook genieten van onze activiteiten. Wij zijn blij met elke donatie, groot of klein!

Word Vriend van OGJG en ontvang:

  • Drie maanden gratis onbeperkt online colleges;
  • Een uitnodiging voor onze themabijeenkomstenen om deze gratis bij te wonen.

Doneren als bedrijf

Wil je met jouw organisatie een bijdrage leveren aan onze missie? Dat kan! Wij zijn dankbaar voor alle vormen van steun. Zowel financieel als in de vorm van een samenwerking, donatie van een product of dienst, of in de vorm van advies of kennis. Graag komen wij in contact zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Je kan contact met ons opnemen door te mailen naar info@ogjg.nl.

Deze bedrijven en ondernemers gingen je voor

Deze bedrijven en ondernemers gingen je voor:

  • Marco Buschman (COURIUS) – coacht ons als team en op individueel niveau.
  • Laurens van Wesep (SubLink) – adviseert ons over online marketing en ondersteunt ons met de tools die zij aanbieden.
  • Rijksmuseum – doneerde Rijksmuseumpuzzelboeken voor onze deelnemers.
  • BMC & Yacht – ondersteunen ons op het gebied van kwalitatief en kwantitatief onderzoek en met het inrichten van een data-dashboard.
  • Red Zebra Group – verzorgt voor elk teamlid een persoonlijk ontwikkeltraject tegen een gereduceerd tarief. 
  • WePublic – voorziet ons een jaar lang pro bono van strategisch advies op het gebied van positionering en public affairs. 
  • KPN – draagt bij aan de groeiambities van OGJG door ons steviger op de kaart te zetten.
  • KplusV – helpt onze groeiambities voort te zetten door onder andere kennis over de Lean methode te delen. 

Alternatieve manieren om te doneren

Op een andere manier doneren? Dat kan!

Nalatenschap

Het is goed om na te denken over je nalatenschap. Zo kan je zelf in een testament vastleggen wat er gebeurt met jouw bezittingen wanneer je er niet meer bent. Als je dit niet hebt vastgelegd, bepaalt de wet wat er met jouw bezittingen gebeurt.

In een testament kun je vastleggen welke mensen in jouw omgeving recht hebben op (een deel van) jouw bezittingen. Ook kun je ervoor kiezen om (een deel van) jouw nalatenschap te schenken aan een goed doel. Zo steun je een organisatie die jij belangrijk vindt, ook nadat je er niet meer bent.

Belastingvrij schenken

Wanneer je als organisatie of als particulier een schenking doet, moet je daar in de meeste gevallen belasting over betalen. Toch zijn er ook manieren om belastingvrij te schenken. Benieuwd hoe dit werkt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen door te mailen naar info@ogjg.nl.

Samenwerken

Kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Naast donaties en steun, staan wij ook open voor samenwerkingen met andere organisaties die aansluiten bij onze missie: een leven lang leren voor iedereen. Dit kan een samenwerking van elk formaat zijn: groot of klein, een product of dienst, kort of langdurig. Samen kijken wij wat we voor elkaar kunnen betekenen om zo tot de mooiste projecten te komen.

Zie jij een link tussen jouw organisatie en onze stichting? Dan komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!