Veelgestelde vragen

Online colleges

Wat houdt een online college(reeks) in?

Tijdens een online college of online collegereeks vertelt een enthousiaste vrijwilliger over zijn of haar studie. Voorkennis over het onderwerp is niet vereist.

Wie geeft de colleges?

Onze vrijwilligers volgen een studie aan het HBO of de universiteit of zijn recentelijk afgestudeerd. Zij vinden het leuk om over hun vakgebied te praten en met u in gesprek te gaan. Vanuit Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) ontvangen zij een training en begeleiding zodat de seniorencolleges voor iedereen goed te volgen zijn. De student bepaalt echter zelf het onderwerp op basis van zijn of haar eigen interesse. Gezien de verscheidenheid aan vrijwilligers, kunnen wij een breed aanbod aan onderwerpen aanbieden.

Wat is het verschil tussen een online college en een online collegereeks?

Een collegereeks bestaat uit meerdere colleges van één uur, meestal twee of vier weken achter elkaar. Alle twee of vier de seniorencolleges worden gegeven door dezelfde student en de verschillende colleges in de reeks hebben één hoofdonderwerp. Een online college bestaat uit één los college van één uur.

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Controleer uw spambox en neem vervolgens contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

  1. Annulering door deelnemer

Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

  1. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
    • 2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
    • 2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop sturen. Deze enquête is anoniem. Dit betekent dat uw persoonsgegevens niet verbonden zijn aan specifieke antwoorden.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons diverse aanbod online colleges

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
Privacy*