Ambassadeurs

PROF. DR. ERIK SCHERDER...

... is als hoogleraar Klinische Neuropsychologie en als hoofd van de gelijknamige afdeling verbonden aan de Vrije Universiteit. Hij won meerdere keren de VU Onderwijsprijs. Hij schreef o.a. het boek 'Laat je hersenen niet zitten' en geeft regelmatig colleges in De Wereld Draait Door en voor de Universiteit van Nederland. 
Erik Scherder sprak tijdens een ontmoeting in februari 2015 zijn vertrouwen uit in dit project en zet zich in voor de verspreiding van de bekendheid over Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan.

TON NIJENHUIS... 

...Als CEO van de RegioBank, een bank die persoonlijk contact met klanten erg belangrijk vindt en actief is in de regionale gebieden waar veel ouderen wonen, betekent Ton Nijenhuis op meerdere vlakken veel voor Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. "Ik heb oog voor de belangen en positie van mensen en groepen. Bijvoorbeeld de positie van ouderen en jongeren. Beide groepen hebben een belangrijke plaats in onze samenleving. Jongeren geven de toekomstige samenleving verder vorm. Ouderen hebben veel kennis en ervaring en geven dit door aan de volgende generatie. Ze zijn complementair aan elkaar." 

 ANDREA VAN POL... 

...Presentator/dagvoorziter Andrea van Pol (Opium (radio4), voorheen o.a.Vroege Vogels, Kunstuur, Slag om Nederland) staat volledig achter het project van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. "Al jaren ben ik betrokken bij een zorgcentrum, o.a. als voorzitter van de cliëntenraad, waardoor ik vaak ouderen spreek. Steeds valt me op hoe belangrijk het is mensen gelijkwaardig en onbevangen te benaderen of ze nu 22 of 93 zijn. Daarom vind ik Oud Geleerd Jong Gedaan ook zo goed, het is geen eenrichtingsverkeer, maar jongeren en ouderen worden beiden serieus genomen. En zo moet het ook zijn."

Wij zijn erg trots op onze ambassadeurs! 
Copyright 2018 Oud Geleerd Jong Gedaan