Oprichters & directeur-bestuurders

Enny van Arkel & Ilse Nieuwland hebben in juni 2014 Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan opgericht en zijn de directeur-bestuurders van de stichting. 

ENNY VAN ARKEL…
..begon tijdens de Bachelor Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam te werken in de ouderenzorg. Dit beviel haar zo goed dat zij na het behalen van de Master Pedagogische Wetenschappen haar carrière startte als activiteiten- en vrijwilligerscoördinator voor twee verzorgingstehuizen. Hier heeft zij veel werkervaring op het gebied van welzijn van senioren opgedaan. Momenteel werkt zij vanuit Van Arkel Advies op dit gebied als zelfstandige voor o.a. Zonnehuisgroep Amstelland en de projectgroep Leven zoals je wilt. 


ILSE NIEUWLAND…
..studeerde af als sociaal psycholoog aan het Social Skills Lab van de Universiteit van Amsterdam. In de zomer van 2013 kwam ze terecht in de ouderenzorg, waar zij een jaar met veel plezier als afdelingsassistent op de psychogeriatrie heeft gewerkt. Momenteel werkt ze vanuit Nieuwland Training en Advies als freelance psycholoog trainer en doceert o.a. aan de Verloskunde Academie. 
 
REGIO-COÖRDINATOR Noord-Holland: Lisette de Groot 
REGIO-COÖRDINATOR Gelderland: Lowieke Vermeulen 
REGIO-COÖRDINATOR Utrecht: Chantal de Ruiter 
REGIO-COÖRDINATOR Zuid-Holland: Marit Lommelaars
                                                                                             
Ilse Nieuwland en Enny van Arkel
Copyright 2018 Oud Geleerd Jong Gedaan