“Door studenten en senioren samen te brengen, creëren wij een win-win situatie waar ik erg veel energie van krijg!”
Oprichter Enny van Arkel
“Met Oud Geleerd Jong Gedaan kan ik mijn twee grote passies, seniorenwelzijn en hoger onderwijs, eindelijk met elkaar vereenzelvigen.”
Oprichter Ilse Nieuwland
Oprichters & bestuur
Enny van Arkel & Ilse Nieuwland hebben in juni 2014 Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan opgericht en zijn de directeur-bestuurders van de stichting. 

ENNY VAN ARKEL…
..begon tijdens de Bachelor Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam te werken in de ouderenzorg. Dit beviel haar zo goed dat zij na het behalen van de Master Pedagogische Wetenschappen haar carrière startte als activiteiten- en vrijwilligerscoördinator voor twee verzorgingstehuizen. Hier heeft zij veel werkervaring op het gebied van welzijn van senioren opgedaan. Momenteel werkt zij op dit gebied als zelfstandige voor o.a. de Gemeente Amstelveen en de Zonnehuisgroep Amstelland. 


ILSE NIEUWLAND…
..studeerde af als sociaal psycholoog aan het Social Skills Lab van de Universiteit van Amsterdam. In de zomer van 2013 kwam ze terecht in de ouderenzorg, waar zij een jaar met veel plezier als afdelingsassistent op de psychogeriatrie heeft gewerkt. Momenteel werkt ze als freelance psycholoog trainer en doceert o.a. aan de geneeskunde- en rechtenfaculteit van de Vrije Universiteit.
 
REGIOCOÖRDINATOR Noord-Holland en Utrecht: Lisette de Groot 
REGIOCOÖRDINATOR Gelderland: Lowieke Vermeulen 
REGIOCOÖRDINATOR Utrecht: Chantal de Ruiter 
REGIOCOÖRDINATOR Zuid-Holland: Marit Lommelaars
                                                                                             
Ilse Nieuwland en Enny van Arkel