Cadeaubon – online colleges

5,15100,00

Geef een of meerdere online seniorencollege(s) van Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) cadeau aan je oma, opa, vader, moeder, buren of goede ‘oude’ vriend. Steun onze stichting en maak een leven lang leren mogelijk voor iedereen.

SKU: N/A Category:

Beschrijving

 • Houd de geest actief en scherp
 • Uitdaging en nieuwe inzichten
 • Leer van een jongere generatie
 • Steun onze stichting

Over de cadeaubon

Deze cadeaubon is in te zetten voor alle online seniorencolleges die OGJG organiseert. Deze zijn te vinden op onze colleges pagina.

 1. U geeft een college cadeau.
 2. De ontvanger krijgt een e-mail met daarin een unieke code.
 3. Deze code kan ingewisseld worden voor een college naar keuze.
 4. De ontvanger kiest een college en meldt zich aan via deze website.

Voorwaarden

De OGJG cadeaubon is:

 • onbeperkt geldig
 • te besteden aan alle online colleges op onze website
 • in delen te besteden
 • niet in te ruilen en wordt niet retour genomen

Klik hier voor de volledige voorwaarden.*

Na betaling ontvangt u of de persoon aan wie u het cadeau geeft de cadeaubon direct per e-mail. Let op: controleer het e-mailadres zorgvuldig. De cadeaubon kan niet nogmaals verstuurd worden.

Bekijk het tegoed van uw cadeaubon na het bestellen:

Neem alvast een kijkje bij een college

Dewi is studentdocent kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. In dit college bespreekt Dewi wie Rembrandt is en waarom hij zo beroemd werd.

Naast sociale prikkels willen je hersenen uitdaging, nieuwe dingen leren!

Wat geef je tegenwoordig nog cadeau aan je opa, oma, vader, moeder, buurman, buurvrouw of goede oude vriend?

We worden altijd weer uitgedaagd om opnieuw een origineel en waardevol cadeau te verzinnen.

Zij hebben ons altijd zoveel geleerd, maar wat als wij nu de kans hebben om hén iets terug te geven? Met deze cadeaubon geven we hen de mogelijkheid om deel te nemen aan boeiende online colleges, verzorgd door ervaren studentdocenten. Ze kunnen zich verdiepen in onderwerpen die hen interesseren, nieuwe kennis opdoen, zich verbonden voelen met gelijkgestemden en in contact komen met een jongere generatie, studenten.

Met onze cadeaubonnen geef je niet alleen een moment van leren en ontdekking, elke dag iets nieuws leren houdt ook de geest actief en scherp. Persoonlijke groei is namelijk niet afhankelijk van leeftijd!

"Door deze seniorencolleges verzet ik mijn zinnen. Ik leer weer nieuwe dingen, waar ik over na kan denken en die ik aan anderen kan vertellen. Kijken, luisteren en leren van een bevlogen student. Dat houdt je jong."

Gudrun Binnenhei - 76 jaar

Veelgestelde vragen

Waar kan de cadeaubon voor ingezet worden?

De cadeaubon kan worden ingezet voor alle online colleges die worden verzorgd door de studentdocenten van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Maandelijks worden er nieuwe online colleges toegevoegd aan ons overzicht in de webshop.

Zijn er verschillende waarden voor de cadeaubonnen beschikbaar?

U kunt kiezen uit een cadeaubon met één van de volgende bedragen: €5,15, €10, €25, €50 en €100. De minimale waarde van de cadeaubon is €5,15, wat overeenkomt met de kosten van één enkel college.

Hoe lang is de cadeaubon geldig?

Onze cadeaubonnen hebben een onbeperkte geldigheidsduur en zijn uitsluitend in te zetten voor onze online colleges.

Waarvoor kan de cadeaubon worden ingewisseld?

Het tegoed van de cadeaubon kan enkel worden besteed aan onze online colleges. Nieuwe colleges worden maandelijks toegevoegd aan ons overzicht. Het is mogelijk om de cadeaubon in delen te besteden, waarbij het resterende bedrag op de bon blijft staan en via onze pagina te raadplegen is.

Is het mogelijk om een persoonlijk bericht toe te voegen aan de cadeaubon?

Bij het afrekenen heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk bericht toe te voegen. U kunt uw eigen e-mailadres invoeren of het e-mailadres van de ontvanger. Na betaling ontvangt u of de ontvanger de cadeaubon direct per e-mail, inclusief een pdf-bestand met de kortingscode die desgewenst ook uitgeprint kan worden.

Hoe wordt de cadeaubon geleverd?

Na betaling wordt de cadeaubon direct per e-mail geleverd aan u of de ontvanger. Tevens ontvangt u een pdf-bestand met de kortingscode, zodat u deze kunt uitprinten en als fysiek cadeau kunt overhandigen.

Wat gebeurt er als de ontvanger van de cadeaubon niet tevreden is met zijn/haar ervaring? 

Helaas is het niet mogelijk om de cadeaubon in te wisselen voor geld of om deze te retourneren.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie als ik meer vragen heb over de cadeaubonnen of online colleges?

U kunt ons bereiken via e-mail op info@ogjg.nl. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en streven ernaar om uw vragen zo spoedig en volledig mogelijk te beantwoorden.