Seniorencolleges

Hieronder vindt u het aanbod van alle online seniorencolleges, gegeven door enthousiaste studentdocenten. Meer informatie over het aanbod en hoe u zich kunt aanmelden vindt u onderaan deze pagina. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail via de contactpagina.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een online college van Oud Geleerd Jong Gedaan?

Bekijk het aanbod op de website onder ‘Seniorencolleges’.

Voeg het college (of meerdere colleges) dat u wilt volgen toe aan uw winkelwagen en reken af.

Na aankoop van het college ontvangt u een bevestiging per mail.

Op de dag dat het eerste college start, ontvangt u een mail van ons met alle informatie, inclusief de link van Microsoft Teams waarmee u het college kunt volgen.

Veelgestelde vragen 

Wat houdt een online college of online collegereeks in?

Tijdens een online college of online collegereeks vertelt een enthousiaste studentdocent over zijn of haar studie. We gebruiken hiervoor het programma Microsoft Teams. Voorkennis van het onderwerp is niet vereist.

Wie zijn de studentdocenten?

Onze studentendocenten zijn studenten aan het HBO of de universiteit, of zijn recentelijk afgestudeerd. Zij vinden het leuk om over hun vakgebied te praten en met u in gesprek te gaan. Vanuit Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) ontvangen zij een training en begeleiding zodat de seniorencolleges voor iedereen goed te volgen zijn. De studentdocent bepaalt echter zelf het onderwerp op basis van zijn of haar eigen interesse. Gezien de verscheidenheid aan studentdocenten, kunnen wij een breed aanbod aan onderwerpen aanbieden. 

Wat is het verschil tussen een online college en een online collegereeks?

Een collegereeks bestaat uit vier colleges van één uur, meestal vier weken achter elkaar. Alle vier de seniorencolleges worden gegeven door één studentdocent. Een online college bestaat uit één los college van één uur. 

Ik heb een college of collegereeks aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. Op de dag dat het eerste college start, ontvangt u de nodige informatie per mail. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via .

Is het mogelijk om een online seniorencollege op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Waarom zijn jullie prijzen veranderd?

Door de financiële steun van fondsen hebben we de prijzen van onze (online) activiteiten altijd kunstmatig laag kunnen houden, maar helaas ontkomen wij nu niet meer aan een prijsverhoging. Op kwaliteit willen we namelijk niet beknibbelen en wij willen ook op lange termijn de zekerheid kunnen bieden van onze activiteiten.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor het eerstvolgende ingeplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende ingeplande online collegereeks.

Waar kan ik een tip, opmerking of klacht achterlaten?

U kunt uw tip, opmerking of klacht mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop sturen. Deze enquête is anoniem. Dit betekent dat uw persoonsgegevens niet verbonden zijn aan specifieke tips, opmerkingen of klachten.

Verder praten of leren? Word lid van De OGJG Groep!

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de seniorencolleges van OGJG en online nog meer wil leren en verder wil praten presenteren wij: De OGJG Groep. In deze afgesloten groep op Facebook worden inspirerende vraagstukken gedeeld en deelnemers uitgenodigd om mee te praten over uiteenlopende onderwerpen. Meer informatie en/of lid worden? Klik dan op de knop hieronder.   

De seniorencolleges vinden plaats in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en online

Enthousiaste studenten delen graag hun kennis en gaan in gesprek met de deelnemers

OGJG is een stichting zonder winstoogmerk en biedt daardoor aantrekkelijke prijzen

Het deelnemersaantal bij de seniorencolleges is klein, zodat er genoeg ruimte is voor interactie