Ontdek het brein – Van filosofische blik tot dromen in de nacht

HomeCollegesOntdek het brein – Van filosofische blik tot dromen in de nacht
l
Psychologie & Brein

Ontdek het brein – Van filosofische blik tot dromen in de nacht

Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar de werking van ons brein en de mysteries van de menselijke geest? Lees dan snel verder. Tijdens deze tweedelige collegereeks verkent studentdocent Emkea de evolutie van ons begrip van het brein en de geest met u. U zult stilstaan bij intrigerende vragen over de relatie tussen brein en ziel. Daarnaast ontdekt u waarom slaap een cruciale rol speelt in ons leven en wat er zich afspeelt in de raadselachtige wereld van dromen. Mis deze kans niet om meer te weten te komen over uw eigen innerlijke wereld. Schrijf u in voor deze boeiende tweedelige collegereeks en laat uw nieuwsgierigheid u leiden naar een dieper begrip van het brein en de geest!

Dit is oorspronkelijk een tweedelige collegereeks waarvan het eerste college is geweest op 4 oktober. U kunt aansluiten bij het resterende online college uit de reeks. Let op dat er bij het resterende college geen hulplijn aanwezig is. U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 18 oktober om 09.00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
18 oktober 10:30 - 11:30
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Emkea Krekels

Studentdocent Emkea is derdejaars psychobiologie student en is gefascineerd door het menselijke brein. Ze vindt het leuk om andere mensen hierover te vertellen en is bezig met een lesprogramma om biologiedocent te worden. In haar collegereeks over het brein bij Oud Geleerd Jong Gedaan hoopt ze anderen te kunnen inspireren met haar colleges en tegelijkertijd zelf ook te leren.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us