Mieren: kleine wezens met grote krachten

HomeCollegesMieren: kleine wezens met grote krachten
l
Natuur & Klimaat

Mieren: kleine wezens met grote krachten

Mieren: ze zijn overal. We beschouwen ze vaak als vanzelfsprekend en overbodig of zien ze zelfs over het hoofd. Toch valt er heel wat interessants over mieren te leren. Hoe planten deze kleine insecten zich voort? Wie draagt welke verantwoordelijkheden in hun georganiseerde samenlevingen? En wist u dat er een enorme verscheidenheid aan mierensoorten bestaat? In dit online seniorencollege brengt studentdocent Floris u een (mieren)hoop bij over deze fascinerende kleine wezens. U komt niet alleen meer te weten over de eigenschappen en het gedrag van mieren, maar u werpt ook een blik op het leven van een gepassioneerde mierenliefhebber. Kortom, meld u aan voor dit college en laat u verrassen door de complexiteit van de samenlevingen van mieren en de cruciale rol die ze spelen in onze ecologie en leer wat mieren ons kunnen bijbrengen over teamwork en samenwerking!

U kunt zich voor dit seniorencollege inschrijven tot 20 november om 16.00 uur. De informatie voor het online college ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
20 november 19:00 - 20:00
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Floris

Studentdocent Floris studeert Biomedische Wetenschappen aan de UvA en verdiept zich samen met studentdocent Daan in patiëntgericht onderzoek, waarbij immunologie en microbiologie een belangrijke rol spelen. Hij vindt het erg leuk om zijn kennis over deze fascinerende onderwerpen met u te delen. Zijn kennis deelt hij ook als bijlesdocent in het middelbaar onderwijs.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us