Levenslessen van het lichaam

HomeCollegesLevenslessen van het lichaam
l
Biologie & Gezondheid

Levenslessen van het lichaam

Bent u nieuwsgierig naar de verborgen mechanismen in uw lichaam, die uw dagelijks leven beïnvloeden? Ontdek dan in deze collegereeks samen met studentdocent Liselot hoe onze biologische klok als een meester-dirigent het ritme van onze organen aanstuurt. Leer hoe deze klok ons lichaam beïnvloedt en hoe we ons natuurlijke ritme kunnen herstellen voor een betere nachtrust en algehele gezondheid.

Verken daarnaast de wonderbaarlijke connectie tussen onze darmen en emoties. U zult ontdekken dat darmbacteriën nauw samenwerken met ons brein en dat dat effect heeft op ons humeur en welzijn. Leer de cruciale rol van de darm-brein-as kennen en welke rol zenuwen, hormonen en ons immuunsysteem hierin spelen.

Kortom, meld u aan voor deze collegereeks en laat u leiden door het lichaam!

U kunt zich voor deze online tweedelige collegereeks inschrijven tot 16 juli om 16.00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
16, 23 juli 19:00 - 20:00
60 minuten
9,75

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Liselot Mahieu

Liselot studeert Vitality and Ageing aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studie leert ze veel over gezond en gelukkig ouder worden. Ze wil deze kennis graag delen met oudere mensen, maar vooral ook hun ervaringen en meningen horen over gezond oud worden. Graag vertelt ze over de wat minder bekende spelers in het lichaam die een groot effect hebben op hoe we ons voelen. Raak geïnspireerd door de nieuwe inzichten over het lichaam!

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us