ChatGPT: Technologie en toepassingen

HomeCollegesChatGPT: Technologie en toepassingen
l
Technologie

ChatGPT: Technologie en toepassingen

Het slimme programma ChatGPT heeft een snelle opmars gemaakt en is vandaag de dag voor velen niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. ChatGPT is uw nieuwe virtuele assistent die vragen kan beantwoorden, informatie kan opzoeken en teksten kan schrijven. Dit werkt zo goed dat ChatGPT nu steeds breder gebruikt wordt: van het opstellen van advertenties tot het beantwoorden van e-mails en zelfs door studenten in het onderwijs. Dit roept uiteraard ook veel vragen op: wat weet ChatGPT nou eigenlijk van taal? En is het erg als alle teksten straks door ChatGPT geschreven worden? In dit college duikt studentdocent Céline samen met u dieper in de werking van ChatGPT. Ook ontdekt u waar ChatGPT de informatie vandaan haalt en leert u meer over wat we kunnen verwachten van een toekomst mét programma’s zoals ChatGPT.

Heeft u het vorige college over ChatGPT bijgewoond en bent u nieuwsgierig naar nog meer kennis over dit boeiende onderwerp? Of heeft u helaas het vorige college gemist, maar wilt u alsnog de kans grijpen om meer te ontdekken over ChatGPT? In beide gevallen bent u van harte welkom bij dit vervolgcollege.

U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 25 januari om 16.00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
25 januari 19:00 - 20:00
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Céline Budding

Studentdocent Céline is promovenda aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar ze onderzoek doet naar filosofische vragen rondom computerprogramma’s zoals ChatGPT. Deze programma’s worden ook wel kunstmatige intelligentie genoemd, maar wat betekent het nou om intelligent te zijn en hoe weten we of een computer intelligent is? Slimme computers spelen ook een steeds belangrijkere rol in onze samenleving, dus Céline vindt het heel belangrijk en leuk om onderzoek hierover te delen en geeft daarom graag seniorencolleges bij OGJG.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us