Breinbrekende ontdekkingen

HomeCollegesBreinbrekende ontdekkingen
l
Blog

Breinbrekende ontdekkingen

De afgelopen tijd zijn er meerdere baanbrekende ontdekkingen gedaan over de werking van het brein. Dankzij geavanceerde technieken kan het brein vanuit verschillende invalshoeken bestudeerd worden. In deze collegereeks maakt u kennis met een aantal technieken die ten grondslag liggen aan eureka-momenten in de hersenwetenschap.

In het eerste college verkent u samen met studentdocent Kaya psychologische observatieonderzoeken en onderzoekstechnieken waarmee we breinactiviteit kunnen meten. Het tweede college belicht hersenonderzoek op cellulair en DNA-niveau, essentieel voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld nieuwe (brein)medicatie.

Kortom, meld u aan en ontdek hoe cognitieve observaties, hersensignalen en moleculair onderzoek elk een cruciale rol spelen in het vergroten van onze kennis over het brein.

U kunt zich voor deze online tweedelige collegereeks inschrijven tot 18 april om 16.00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
18, 25 april 19:00 - 20:00
60 minuten
0,00

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Kaya Hopman

Studentdocent Kaya is afgestudeerd Psychobioloog en studeert op dit moment Moleculaire neurowetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft in haar bachelor- en masterjaren aan een aantal onderzoeken meegewerkt waarbij steeds op een ander niveau naar de hersenen werd gekeken. Ze kreeg veel reacties van mensen die niet wisten dat het brein op zoveel verschillende manieren onderzocht kon worden. Dit inspireerde haar om een collegereeks te ontwikkelen over de verschillende technieken en takken in hersenonderzoek. Zij betrekt graag een breder publiek bij recente ontwikkelingen in hersenonderzoek en staat altijd open voor verdiepende vraagstukken. 

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Thea Storm, deelneemster van OGJG online colleges

“Juist op onze leeftijd is het zo belangrijk om je hersenen te prikkelen en te zorgen dat je niet alleen thuis op de bank zit. OGJG maakt een leven lang leren mogelijk voor mij.”

Thea Storm, deelneemster OGJG

‘Sinds ik gestopt ben met vrijwilligerswerk, heb ik eindelijk de ruimte en tijd om alles te leren wat ik graag wil weten. De manier waarop OGJG ouderen de kans biedt om deel te nemen aan het enthousiasme van jongeren vind ik fantastisch.’

Henk, deelnemer OGJG
Henk, deelnemer van OGJG online colleges


Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Hulp nodig?

Ondervindt u problemen bij het bestellen van een seniorencollege of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag! Stuur een e-mail met uw contactgegevens en vraag of opmerking naar ons. Wij streven ernaar om uw e-mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Blog
Breinbrekende ontdekkingen
0,00

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us