Breinbrekend onderzoek

HomeCollegesBreinbrekend onderzoek
l
Psychologie & Brein

Breinbrekend onderzoek

De opmars van baanbrekend breinonderzoek is een feit. Ontdek samen met studentdocent Kaya hoe geavanceerde onderzoekstechnieken diepgaande inzichten bieden in het functioneren van het brein. U leert de beginselen over de werking van de hersenen en u wordt meegenomen in cognitieve verrijkingsstudies bij dierentuin Artis.

Verwonder u over de nieuwste inzichten in het denkvermogen van olifanten en gorilla’s. De onderzoeken in Artis dragen niet alleen bij aan de groeiende kennis over het brein, maar hebben ook direct impact op het welzijn van deze prachtige dieren. Kortom, zet uw brein aan het werk terwijl u leert over baanbrekend breinonderzoek!

U kunt zich voor deze online tweedelige collegereeks inschrijven tot 16 januari om 16.00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
16, 23 januari 19:00 - 20:00
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Kaya Hopman

Studentdocent Kaya is afgestudeerd Psychobioloog en studeert op dit moment Moleculaire neurowetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft in haar bachelor- en masterjaren aan een aantal onderzoeken meegewerkt waarbij steeds op een ander niveau naar de hersenen werd gekeken. Ze kreeg veel reacties van mensen die niet wisten dat het brein op zoveel verschillende manieren onderzocht kon worden. Dit inspireerde haar om een collegereeks te ontwikkelen over de verschillende technieken en takken in hersenonderzoek. Zij betrekt graag een breder publiek bij recente ontwikkelingen in hersenonderzoek en staat altijd open voor verdiepende vraagstukken. 

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us