Biomedische wetenschappen: Grensverleggende ontdekkingen

HomeCollegesBiomedische wetenschappen: Grensverleggende ontdekkingen
l
Biologie & Gezondheid

Biomedische wetenschappen: Grensverleggende ontdekkingen

In de loop van de geschiedenis zijn enorme vooruitgangen geboekt in de wetenschap van biologie en geneeskunde. Door ontdekkingen in genetica, evolutie en ziektebehandeling begrijpen we beter hoe het menselijk lichaam functioneert en hoe ziekten effectief te bestrijden zijn. Er zijn vandaag de dag echter nog niet voor alle ziekten medicijnen, laat staan definitieve oplossingen. In deze collegereeks onthullen studentdocent Floris en Daan of de wetenschap het stadium van alwetendheid bereikt heeft of dat er nog meer te ontdekken valt in de biologie en geneeskunde. 

Floris en Daan leggen u onder andere uit wat genetica is en hoe de ontdekking van DNA invloed heeft gehad op de ontwikkeling van medicijnen. Ook behandelen zij de strijd tegen geëvolueerde bacteriën en het toenemende probleem van verminderde effectiviteit van antibiotica. Kan de hedendaagse wetenschap hier nog iets aan doen?

Kortom, ontdek de grensverleggende inzichten van de biomedische wetenschappen en meld u aan voor deze tweedelige collegereeks!

U kunt zich voor deze online tweedelige collegereeks inschrijven tot 7 maart om 16.00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
7, 14 maart 19:00 - 20:00
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Daan

Studentdocent Daan studeert Biomedische Wetenschappen aan de UvA en verdiept zich samen met studentdocent Floris in patiëntgericht onderzoek, waarbij immunologie en microbiologie een belangrijke rol spelen. Hij is van mening dat iedereen moet kunnen blijven leren. Door u te vertellen over een deel van zijn vakgebied hoopt hij u wat bij te brengen, maar voornamelijk aan te steken met zijn enthousiasme. 
Uw studentdocent

Floris

Studentdocent Floris studeert Biomedische Wetenschappen aan de UvA en verdiept zich samen met studentdocent Daan in patiëntgericht onderzoek, waarbij immunologie en microbiologie een belangrijke rol spelen. Hij vindt het erg leuk om zijn kennis over deze fascinerende onderwerpen met u te delen. Zijn kennis deelt hij ook als bijlesdocent in het middelbaar onderwijs.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us