Kortingscode inwoners Alphen aan den Rijn

Leuk dat u interesse heeft in onze online colleges. Bent u woonachtig in de gemeente Alphen aan den Rijn? Dan kunt u met de kortingscode Alphen aan den Rijn 2024 met 20% korting deelnemen aan een college uit onze webshop.

Dit werkt als volgt. U kiest een collegereeks uit onze webshop uit. U krijgt vervolgens een overzicht van de door u bestelde collegereeks(en). Onderaan de pagina kunt u bij het veld ‘cadeaubon nummer’ de kortingscode invullen. Wanneer u vervolgens op de knop ‘cadeaubon toepassen’ klikt, ziet u bovenaan de pagina dat de korting verrekend wordt.

Minima regeling

OGJG wil de colleges graag voor iedereen mogelijk maken. Daarom kunnen deelnemers met een kleine portemonnee gebruikmaken van onze minima regeling. Wil u gebruik maken van de minima regeling? Geef dit dan aan via het formulier op deze pagina. U ontvangt een mail met meer informatie. Vanzelfsprekend worden de gegevens niet met derde gedeeld.

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@ogjg.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Adres
Minima
Nieuwsbrief
Privacy + Algemene voorwaarden(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.