Zwaartekracht: onzichtbaar, maar overal

HomeCollegesZwaartekracht: onzichtbaar, maar overal
l
Blog

Zwaartekracht: onzichtbaar, maar overal

Waarom vallen objecten altijd naar beneden? Ontdek samen met studentdocent Fabio de intrigerende evolutie van het zwaartekrachtsbegrip. Van de raadsels uit de Oudheid tot de verhelderende theorieën van Isaac Newton, ontvouwt deze reeks de fascinerende geschiedenis van zwaartekracht. Verdiep u in Albert Einsteins revolutionaire algemene relativiteitstheorie, waarin de ruimte zelf buigt en rekt door de aanwezigheid van hemellichamen.

Deze reeks biedt niet alleen inzicht in de wetenschappelijke ontwikkelingen die ons begrip van het universum hebben gevormd, maar ook een inspirerende reis door de geesten van briljante denkers die vielen en opstonden in hun zoektocht naar het begrip zwaartekracht. Deze ogenschijnlijk ingewikkelde materie legt Fabio begrijpelijk uit. Kortom, meld u aan voor deze tweedelige collegereeks die in goede aarde zal vallen!

Dit is oorspronkelijk een tweedelige collegereeks die begon op 3 januari, waarbij u nu kunt aansluiten bij het resterende online college uit de reeks. Let op dat er bij het resterende college geen hulplijn aanwezig is. U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 10 januari om 16.00 uur. De informatie voor het online college ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
10 januari 19:00 - 20:00
60 minuten
0,00

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Fabio de Moor

Studentdocent Fabio studeert Natuur- en Wiskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij wilde als kind al weten hoe de fundamentele krachten die de natuur drijven, in elkaar zitten. Nu wil hij u graag meenemen in de wetenschap die zich met deze vragen bezighoudt.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us