Toen en nu: De Olympische Spelen

HomeCollegesToen en nu: De Olympische Spelen
l
Geschiedenis

Toen en nu: De Olympische Spelen

In dit college neemt studentdocent Nina u mee naar 776 voor Christus, het jaar waarin de eerste Olympische Spelen plaatsvonden in Griekenland. Hoe is dit wereldberoemde festival tot stand gekomen, wie mochten er meedoen en welke sporten beoefende men? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, duikt Nina samen met u in archeologische bevindingen en historische bronnen. Uiteraard komen ook de moderne Olympische Spelen aan bod. In hoe verre lijken deze nog op de Spelen uit het oude Griekenland?

Kortom, meld u aan voor dit seniorencollege en ontdek de tijdloze verbindende kracht van sport.

U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 29 juli om 07.30 uur. De informatie voor het online college ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
29 juli 10:30 - 11:30
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Nina Schreuder

Nina heeft Archeologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en ze vindt samenlevingen van lang geleden fascinerend. Zo houdt ze zich bezig met 6000 jaar oude begravingen van de hunebedbouwers uit de prehistorie. Tijdens haar seniorencolleges gaat ze graag met de deelnemers in gesprek.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us