Themacollege: De digitale grenzen van vrije meningsuiting

HomeCollegesThemacollege: De digitale grenzen van vrije meningsuiting
l
Rechten & Politiek

Themacollege: De digitale grenzen van vrije meningsuiting

Herinnert u zich de opkomst van het internet nog? Sociale media hebben onze dagelijkse stroom van meningen drastisch veranderd. In dit college onderzoekt u samen met studentdocenten Mark, Sophie en Floor hoe sociale media onze vrijheid van meningsuiting beïnvloeden. Welke uitdagingen brengen ze met zich mee? En wat zijn uw rechten op sociale platforms?

Verwacht praktische tips voor het navigeren door uitdagingen over vrijheid van meningsuiting in een digitale wereld.

Kortom, meld u aan en praat mee over de digitale grenzen van vrije meningsuiting!

Dit themacollege is voor jong en oud. Bij dit college wordt u dan ook van harte uitgenodigd om uw dochter, kleinzoon of buurmeisje mee te nemen voor een generatieoverstijgende discussie! U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 22 april om 16.00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
22 april 19:00 - 20:00
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Floor, Mark & Sophie

Dit online themacollege wordt gegeven door Floor, Mark en Sophie. Zij zijn gepassioneerde rechtenstudenten en alle drie lid van de rechtswinkel ‘Clinic Law Incubator’. Door hun studies zijn Floor, Mark en Sophie op de hoogte van de meest actuele thema’s op het gebied van recht dat van toepassing is op nieuwe technologieën en internet. Zij vinden het belangrijk om deze kennis in te zetten voor maatschappelijke vraagstukken en het beschermen van fundamentele rechten zoals de vrijheid van meningsuiting.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us