Natuur: Plant-en-rijkdom van de Lage Landen

HomeCollegesNatuur: Plant-en-rijkdom van de Lage Landen
l
Natuur & Klimaat

Natuur: Plant-en-rijkdom van de Lage Landen

Een fleurig verhaal over de flora van Nederland

Ontdek de verborgen wereld van Nederlandse planten in deze b(l)oeiende collegereeks! Ons kleine land herbergt een enorme diversiteit aan flora, van het kleinste vergeet-me-nietje tot huizenhoge bomen. Heeft u zich ooit afgevraagd waarom onkruid zo hardnekkig groeit in de tuin? Of wat het verschil is tussen duizendblad en zevenblad? Studentdocent Jenna vertelt het u allemaal!

Kom meer te weten over planten en hun families, waar ze te vinden zijn en waarom ze op specifieke plekken groeien. Leer daarnaast welke signalen planten afgeven om vraat te voorkomen of bestuiving te stimuleren. Van kleurrijke bloemen tot typische geuren en smaken, duik in de wereld van planten van Nederlandse bodem.

Kortom, meld u aan voor deze collegereeks en word een ware plantenkenner!

U kunt zich voor deze online tweedelige collegereeks inschrijven tot 3 juni om 16.00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
3, 10 juni 19:00 - 20:00
60 minuten
9,75

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Jenna van Vulpen

Als studentdocent Jenna ergens gepassioneerd over is, dan is een kort verhaal vertellen een ware uitdaging. Haar interesse voor planten is de laatste jaren enorm gaan groeien en bloeien, mede doordat ze nu vier jaar op rij kersverse Wageningse studenten heeft mogen lesgeven. Doorgaans geeft ze les aan studenten tussen de 17 en 23 jaar. Nu zou ze graag haar enthousiasme overbrengen aan studenten met meer levenservaring. OGJG helpt haar om de studenten te vinden die wat willen leren over de bloemetjes ..zonder de bijtjes. Jenna is 27 jaar, volgt de master Bos- en Natuurbeheer aan de Wageningen Universiteit en zet graag samen met u de bloemetjes buiten!

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us