Mantelzorg in balans

HomeCollegesMantelzorg in balans
l
Psychologie & Brein

Mantelzorg in balans

In het huidige zorgsysteem wordt veel gevraagd van mantelzorgers. Bent u een mantelzorger en op zoek naar manieren om u energieker te voelen? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar hoe u meer balans in uw leven kunt brengen? Dan is dit interactieve college gegeven door gedragsveranderingexpert Bas van Poppel iets voor u.

Tijdens dit college wordt u uitgenodigd om na te denken over de vraag: “Wat kan ik doen om meer energie en balans te krijgen of te behouden?” Via enkele vragen en korte opdrachten ontdekt u mogelijkheden voor kleine veranderingen die een groot verschil kunnen maken in uw welzijn.

Daarnaast deelt Bas op een interactieve manier informatie over een lopend onderzoek naar de relatie tussen gedrag en balans bij mantelzorgers. Leer niet alleen van de expert, maar ook van elkaars ervaringen.

Kortom, meld u aan voor dit college en vind de balans tussen zorg en welzijn!

U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 24 juli om 12.00 uur. De informatie voor het online college ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
24 juli 15:00 - 16:00
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw docent

Bas van Poppel

Bas van Poppel heeft als trainer, docent en sociaal ondernemer een brede expertise, onder andere op het gebied van gedragsverandering.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us