Het recht van nu en de toekomst

HomeCollegesHet recht van nu en de toekomst
l
Blog

Het recht van nu en de toekomst

U heeft ermee te maken wanneer u schade rijdt met uw auto, maar ook als u een brood koopt bij de bakker: rechten. Vaak staan we er niet bij stil hoe het recht een cruciale rol speelt in het dagelijks leven. Het recht is al lang geleden ontstaan en verandert mee met de tijd. Met de opkomst van moderne technologieën zoals kunstmatige intelligentie, zelfrijdende auto’s en door computers gegenereerde ‘deep-fakes’, wordt het recht steeds vaker geconfronteerd met complexe vraagstukken.

In dit college leert studentdocent Anne u de basisbegrippen van het recht en laat ze u zien hoe het recht door de tijd heen veranderd is. Ook komt u te weten hoe er in het recht wordt omgegaan met steeds vernieuwende technieken zoals ChatGPT en ‘deep-fakes’. Hoe onderscheiden we door computers gemaakte afbeeldingen en video’s van echte beelden en wat betekent dat voor het recht?

Kortom, schrijf u in voor deze tweedelige collegereeks en ontdek hoe het recht door de jaren heen is geëvolueerd en hoe het zich aanpast aan de hedendaagse uitdagingen.

Dit is oorspronkelijk een tweedelige collegereeks die begon op 11 maart, waarbij u nu kunt aansluiten bij het resterende online college uit de reeks. Let op dat er bij het resterende college geen hulplijn aanwezig is. U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 18 maart om 16.00 uur. De informatie voor het online college ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
18 maart 19:00 - 20:00
60 minuten
0,00

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Anne van der Linden

Studentdocent Anne is bezig met het afronden van haar bachelor Rechtsgeleerdheid en is naast haar studie ook bezig met het recht. Ze wil de oudere generatie graag meenemen in de wondere wereld van het recht en is benieuwd naar uw kijk op bepaalde kwesties.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us