Het oude Egypte

HomeCollegesHet oude Egypte
l
Geschiedenis

Het oude Egypte

Waarschijnlijk bent u al enigszins bekend met het fascinerende rijk van het oude Egypte. Bij het horen van Egypte denkt u bijvoorbeeld meteen aan de prachtige piramides van Giza en de legendarische farao Toetanchamon. Maar wist u dat de geschiedenis van het oude Egypte een periode van meer dan 4000 jaar beslaat? In dit online college nodigt studentdocent Kiki u uit voor een boeiende verkenningstocht door de millennia oude historie van Egypte, van circa 3500 voor Christus tot zo’n 500 na Christus. Uiteraard zult u meer te weten komen over de piramides en de bekendste farao’s, maar er valt nog zo veel meer te ontdekken. Tijdens dit college komt een selectie van de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van het oude Egypte aan bod, ondersteund door vertalingen van authentieke Oudegyptische geschriften.

Kortom, meld u aan voor dit college en duik in het eeuwenoude Egyptische verleden!

U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 8 april om 16.00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
8 april 19:00 - 20:00
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Kiki Freriks

Studentdocent Kiki is masterstudente Egyptologie aan de Universiteit Leiden. Binnen haar studie interesseert Kiki zich vooral voor de verschillende talen en schriften die het oude Egypte rijk was, evenals contacten die Egypte had met het buitenland in de oudheid. Kiki is al sinds haar kindertijd gefascineerd door het oude Egypte en deelt haar passie graag met iedereen die maar wil luisteren.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us