Geschiedenis: Oost-Europa in de spotlights

HomeCollegesGeschiedenis: Oost-Europa in de spotlights
l
Geschiedenis

Geschiedenis: Oost-Europa in de spotlights

Привет! Как дела? Lijken deze woorden een raadsel voor u? Of herkent u misschien toch enkele letters? In deze collegereeks ontdekt u samen met studentdocent Elisa de taal, geschiedenis en cultuur van Oost-Europa.

Leer het Cyrillische schrift kennen en ontdek dat het minder raadselachtig is dan het lijkt. Elisa brengt u de schrijf- en uitspraakregels van dit anders ogende alfabet bij. U zult merken dat veel Cyrillische letters eigenlijk op de letters uit ons eigen alfabet lijken, al worden ze soms anders uitgesproken. Daarnaast maakt u kennis met compleet nieuwe letters en ontdekt u dat sommige letters te herleiden zijn uit het Grieks.

De collegereeks voert u ook door de rijke geschiedenis van Oost-Europa, van de Middeleeuwen tot de Sovjet Unie. Zo komen bijvoorbeeld de oorsprong van de Slavische talenfamilie en de invloed van de verspreiding van het christendom aan bod.

Kortom, meld u aan voor deze collegereeks en ontdek de verbondenheid van cultuur en historie van Oost-Europa!

Dit is oorspronkelijk een tweedelige collegereeks die begon op 1 juli, waarbij u nu kunt aansluiten bij het resterende online college uit de reeks. Let op dat er bij het resterende college geen hulplijn aanwezig is. U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 8 juli om 12.00 uur. De informatie voor het online college ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
8 juli 15:00 - 16:00
60 minuten
9,75

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Elisa Oostenbrug

Studentdocent Elisa studeert Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Talen is één van haar vele interesses, net als geschiedenis, willekeurige trivia, boeken en puzzels. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met haar vele hobby’s en sociale activiteiten. Mensen zullen over haar zeggen dat ze veel praat, maar dat komt bij het geven van colleges eigenlijk wel goed uit.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us