Een nieuwe kijk op China

HomeCollegesEen nieuwe kijk op China
l
Kunst & Cultuur

Een nieuwe kijk op China

Bent u nieuwsgierig naar het mysterieuze China en wilt u meer begrijpen van de rijke geschiedenis, de fascinerende cultuur en de intrigerende tradities? Studentdocent Danique vertelt u van alles over dit verre land.

In deze tweedelige collegereeks hoort u over de Chinese eetcultuur en het confucianisme: een eeuwenoude levensfilosofie die China gevormd heeft. Daarnaast leert u de indrukwekkende geschiedenis en kleurrijke tradities van dit prachtige land kennen. En tot slot leert u zelfs de basis van de Chinese taal! Van het karakterschrift tot de uitspraak; na de colleges zult u in staat zijn om uzelf voor te stellen en een kort gesprek te voeren in het Chinees.

Kortom, meld u aan en maak vanuit uw comfortabele stoel thuis een indrukwekkende reis naar het prachtige land China!

 

 

Dit is oorspronkelijk een tweedelige collegereeks die begon op 6 december, waarbij u nu kunt aansluiten bij het resterende online college uit de reeks. Let op dat er bij het resterende college geen hulplijn aanwezig is. U kunt zich voor deze online collegereeks inschrijven tot 13 december om 16.00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
13 december 19:00 - 20:00
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Danique Nederveen

Studentdocent Danique studeert Chinastudies en Taalwetenschap aan Universiteit Leiden en leert al lange tijd de Chinese taal. Ze merkte dat China nogal lastig te vatten is, met name voor oudere generaties die weinig bekend zijn met dit verre land. Met deze colleges hoopt zij u de veelzijdigheid van China te kunnen laten zien!

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us