De technologische toekomst: Kunstmatige intelligentie en Big data

HomeCollegesDe technologische toekomst: Kunstmatige intelligentie en Big data
l
Technologie

De technologische toekomst: Kunstmatige intelligentie en Big data

De razendsnelle ontwikkelingen in technologie transformeren de manier waarop we werken, leven en zelfs denken. Stap samen met studentdocent Eveline in de wereld van de toekomst en ontdek de fascinerende mogelijkheden van kunstmatige intelligentie.

Privacy- en ethiekvraagstukken in het tijdperk van ‘Big data’ komen aan bod. Heeft u wel eens het vermoeden dat slimme apparaten uw gesprekken afluisteren? En dat u vervolgens online advertenties ziet die verbazingwekkend goed aansluiten bij wat u net had besproken? Ontdek de waarheid achter dit fenomeen en de rol van Big data hierin. Leer meer over de voordelen en risico’s van het gebruik van Big Data door organisaties.

Kortom, ontdek de intelligente toekomst vandaag en meld u aan!

Dit is oorspronkelijk een tweedelige collegereeks die begon op 26 juni, waarbij u nu kunt aansluiten bij het resterende online college uit de reeks. Let op dat er bij het resterende college geen hulplijn aanwezig is. U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 3 juli om 16.00 uur. De informatie voor het online college ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
3 juli 19:00 - 20:00
60 minuten
9,75

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Eveline Oudeboon

Studentdocent Eveline is masterstudent Informatiekunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ook heeft ze de studie Bedrijfskunde gevolgd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Eveline vindt het erg leuk om in contact te zijn met mensen van verschillende generaties, omdat ze denkt dat we veel van elkaar kunnen leren! Graag deelt ze haar passie voor technologie. Ze hoopt zo op een eenvoudige manier uit te kunnen leggen hoe kunstmatige intelligentie en big data ons leven beïnvloeden en waarom we deze technologieën verantwoordelijk moeten inzetten.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us