De heersers van de Olympus

HomeCollegesDe heersers van de Olympus
l
Kunst & Cultuur

De heersers van de Olympus

De befaamde Griekse goden stelt studentdocent Martine in deze collegereeks allemaal aan u voor aan de hand van hun kenmerkende eigenschappen en eeuwenoude verhalen! Martine onthult de mysteriën van de mythologie, met een hoofdrol voor de machtige goden Zeus, Poseidon en Hades. Daarnaast komen de sages over de betoverende godinnen Hera, Demeter, Aphrodite en Hestia tot leven. Verdiep ook uw kennis over Athena, Ares, Hephaestus en Hermes – de nakomelingen van de goden. Ten slotte ontmoet u Dionysus, Apollo en Artemis en ontdekt u hun intrigerende verhalen. Kortom, meld u aan, reis door de tijd, begrijp de Griekse en Romeinse mythen en word een kenner van de oude klassieke wereld!

Let op: Dit is oorspronkelijk een vierdelige collegereeks die begon op 2 november, waarbij u nu kunt aansluiten bij het resterende online college uit de reeks. Let op dat er bij het resterende college geen hulplijn aanwezig is. U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 21 november om 16.00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
21 november 19:00 - 20:00
60 minuten
9,75

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Martine Diepenbroek

Martine Diepenbroek is gepromoveerd in Oudheidkunde en Klassieke Talen aan de University of Bristol op het onderwerp ‘Geheime communicatie in de Oudheid’. Ze heeft meerdere artikelen gepubliceerd en werkt nu als postdoctorale onderzoeker op de Universiteit van Johannesburg. Ze deelt haar uitgebreide kennis graag met u in online seniorencolleges van Oud Geleerd Jong Gedaan.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us