Crisisonderhandelingen: Woorden maken het verschil

HomeCollegesCrisisonderhandelingen: Woorden maken het verschil
l
Psychologie & Brein

Crisisonderhandelingen: Woorden maken het verschil

Help, een crisis! Wat nu? Studentdocent Jedidjah vertelt u over de cruciale rol van onderhandelaars tijdens crisissituaties. Ontdek welke vaardigheden essentieel zijn om deze (conflict)situaties te beheersen en op te lossen. Aan de hand van echte voorbeelden krijgt u inzicht in de strategieën van de politieonderhandelaars bij noodsituaties, zoals de gijzeling in de Apple Store in Amsterdam in 2022.

Daarnaast komt in deze collegereeks het belang van het opbouwen van een vertrouwensband door effectief te luisteren aan bod en leert u hoe u gedrag kunt beïnvloeden. Of u nu geïnteresseerd bent in psychologie, crisismanagement of gewoon nieuwsgierig bent naar het werk van politieonderhandelaars, dit college biedt waardevolle inzichten en praktische kennis.

Kortom, meld u aan en geen nood, want voortaan is geen crisissituatie voor u nog te groot!

Dit is oorspronkelijk een tweedelige collegereeks die begon op 15 augustus, waarbij u nu kunt aansluiten bij het resterende online college uit de reeks. Let op dat er bij het resterende college geen hulplijn aanwezig is. U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 25 augustus om 12.00 uur. De informatie voor het online college ontvangt u direct na uw aanmelding.

 

Let op: Het thema van dit college kan negatieve gedachten oproepen. Hoewel we niet intensief ingaan op belastende kwesties, worden thema’s zoals psychologische crisis en gijzelingen besproken. Als dit u zou kunnen triggeren, sla dit college dan over. Mocht u zelf in psychische nood zijn, zoek hulp!

Time to go

Details

Online
22 augustus 15:00 - 16:00
60 minuten
9,75

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Jedidjah Schaaij

Jedidjah Schaaij is promovenda aan de Universiteit Twente, waar ze in samenwerking met politieonderhandelaars invloeden tijdens crisissituaties onderzoekt. Na haar studie psychologie koos ze ervoor verder te leren met als doel meer kennis te winnen om mensen te helpen in nood. De combinatie van urgentie en complexe menselijke interacties maakt het thema crisisonderhandelingen bijzonder interessant.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us