Criminologie: Het verklaren van criminele carrières

HomeCollegesCriminologie: Het verklaren van criminele carrières
l
Rechten & Politiek

Criminologie: Het verklaren van criminele carrières

In deze boeiende collegereeks gaat u samen met studentdocent Maaike aan de slag met verschillende criminologische theorieën om het gedrag van daders te verklaren.

Duik dieper in de beruchte ontvoering van Freddy Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer, uitgevoerd door Willem Holleeder en Cor van Hout. Ontdek de drijfveren achter hun daden en analyseer hun levensloop om te begrijpen hoe ze tot deze criminele daden zijn gekomen.

Ontdek hoe deze inzichten kunnen helpen bij het voorkomen van toekomstige misdaden en krijg een unieke kijk op het gedrag van criminelen. Kortom, meld u aan voor deze collegereeks en ontrafel de duistere kant van de menselijke psyche!

Dit is oorspronkelijk een tweedelige collegereeks die begon op 6 mei, waarbij u nu kunt aansluiten bij het resterende online college uit de reeks. Let op dat er bij het resterende college geen hulplijn aanwezig is. U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 13 mei om 16.00 uur. De informatie voor het online college ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
13 mei 19:00 - 20:00
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Maaike van de Kamp

Studentdocent Maaike studeert Forensica, Criminologie en Rechtspleging aan de Universiteit Maastricht en ze heeft het gedrag van mensen altijd al interessant gevonden en willen analyseren. In deze studie komt dat natuurlijk sterk naar voren en ze hoopt mensen perspectieven te kunnen bieden op het criminele gedrag. Bij OGJG hoopt Maaike interessante gesprekken te kunnen voeren met mensen van een andere generatie, over een onderwerp dat altijd leeft. 

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us