Bacterie materie

HomeCollegesBacterie materie
l
Biologie & Gezondheid

Bacterie materie

Bent u altijd al benieuwd geweest naar wat bacteriën zijn, waar ze leven en wat ze allemaal kunnen? Studentdocent Bram vertelt u in deze collegereeks alles over deze fascinerende organismen.

In het eerste college ontdekt u wat bacteriën precies zijn, hoe ze eruitzien en of ze hun vaak negatieve reputatie echt verdienen. U leert over de diversiteit en de rol van deze onzichtbare organismen in ons dagelijks leven.

Het tweede college richt zich op de darmen, waar via de darmflora een intrigerend samenspel tussen mens en bacterie plaatsvindt. Bram zal de cruciale link tussen darmflora en onze gezondheid uitleggen, met speciale aandacht voor de invloed op ons brein.

Kortom, meld u aan voor deze collegereeks en laat uw kennis over bacteriën en de darmflora floreren!

U kunt zich voor deze online tweedelige collegereeks inschrijven tot 20 augustus om 16:00 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

 

Let op: Deze collegereeks is reeds verschenen in de webshop in 2022.

Time to go

Details

Online
20, 27 augustus 19:00 - 20:00
60 minuten
9,75

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Bram Nap

Studentdocent Bram is PhD-student in Ierland. Zijn onderzoek richt zich op het samenspel van de darmflora en de hersenen en hij focust zich in het bijzonder op ouderen. Bram is al een aantal jaar met veel plezier actief als studentdocent bij OGJG.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us