Astrologie: Sterrenpracht als wijsheid aan de hemel

HomeCollegesAstrologie: Sterrenpracht als wijsheid aan de hemel
l
Blog

Astrologie: Sterrenpracht als wijsheid aan de hemel

Stap in de fascinerende wereld van astrologie, waar de sterren ons verhaal vertellen. Leer over de eeuwenoude connectie tussen hemellichamen en ons dagelijks leven. Verdiep u in de geschiedenis van deze mysterieuze kunst en ontdek de waarheid achter pseudowetenschappen.

Samen met studentdocent Britt verkent u de opkomst en evolutie van astrologie, van de oude beschavingen tot de moderne tijd. Ontdek waarom astrologie een bron van troost en richting biedt en welke waarheid er schuilt in wekelijkse horoscopen.

Kortom, bent u benieuwd naar wat uw sterrenbeeld over u zegt? Meld u dan aan voor dit online college!

U kunt zich voor dit online college inschrijven tot 17 april om 07:30 uur. De informatie voor de online colleges ontvangt u direct na uw aanmelding.

Time to go

Details

Online
17 april 10:30 - 11:30
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Britt de Vormer

Studentdocent Britt studeert Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft naast psychologie een grote interesse in Astrologie. Dit is een onderwerp waar de jongere generatie zich de laatste jaren steeds meer mee bezighoudt. Britt wil deze wereld van waarzegging en zelfontdekking ook graag introduceren aan de oudere generatie. Let bij voorbaat wel op: Astrologie is niet op wetenschap gebaseerd, maar een vorm van pseudowetenschap. Binnen de psychologie wordt het gezien als een vorm van pseudopsychologie, maar hier meer over in het college. Het gaat vooral over nieuwe inzichten en jezelf op een totaal andere manier beter leren kennen!

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Thea Storm, deelneemster van OGJG online colleges

“Juist op onze leeftijd is het zo belangrijk om je hersenen te prikkelen en te zorgen dat je niet alleen thuis op de bank zit. OGJG maakt een leven lang leren mogelijk voor mij.”

Thea Storm, deelneemster OGJG

‘Sinds ik gestopt ben met vrijwilligerswerk, heb ik eindelijk de ruimte en tijd om alles te leren wat ik graag wil weten. De manier waarop OGJG ouderen de kans biedt om deel te nemen aan het enthousiasme van jongeren vind ik fantastisch.’

Henk, deelnemer OGJG
Henk, deelnemer van OGJG online colleges


Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Hulp nodig?

Ondervindt u problemen bij het bestellen van een seniorencollege of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag! Stuur een e-mail met uw contactgegevens en vraag of opmerking naar ons. Wij streven ernaar om uw e-mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Blog
Astrologie: Sterrenpracht als wijsheid aan de hemel
5,15

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us