Bent u een leergierige senior en vindt u het leuk om kennis op te doen over uiteenlopende thema's?

Dan bent u bij de Oud Geleerd Jong Gedaan facebookgroep op het goede adres!

Deze groep is voor positieve, gezellige en leergierige senioren (of verzorgers van) die geïnteresseerd zijn in uiteenlopende thema’s, zoals muziek, geschiedenis en kunst.

Wie zijn wij?

De OGJG Groep is opgericht door de Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG). Wij streven naar een maatschappij waarin een leven lang leren voor iedereen de norm is. Want u bent natuurlijk nooit uitgeleerd, ook niet als u senior bent! Om hieraan een impactvolle bijdrage te leveren, organiseren we sinds 2014 interactieve seniorencolleges, gegeven door studenten.

Wat kunt u verwachten?

Doordat u in deze groep wordt geïnspireerd over uiteenlopende interessante onderwerpen en de colleges die door OGJG georganiseerd worden, wordt u actief mentaal uitgedaagd. Daarnaast komt u in deze groep in contact met andere leergierige senioren en studenten.

We vragen u eerst om de 3 toegangsvragen in te vullen, zodat we u beter leren kennen en wij hierdoor onze communicatie-uitingen zo waardevol mogelijk maken.

Wij vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan wensen u veel plezier hier in de groep en kijken er naar uit om u eens te ontvangen bij een van onze colleges!