De Franse Revolutie

HomeCollegesDe Franse Revolutie
l


Geschiedenis

De Franse Revolutie

Staat u open voor een bijzondere kans om kosteloos geschiedenis te ervaren? OGJG organiseert samen met Stichting Vier Het Leven een speciaal seniorencollege. Maak u klaar voor een buitengewoon seniorencollege over de Franse Revolutie, gehouden in het prestigieuze World Forum Den Haag en tevens online te volgen via een livestream!

Stap in de schoenen van de mensen die een tijdperk van verandering in gang hebben gezet. Studentdocent Quentin neemt u in dit college mee terug naar de turbulente tijden van de Franse Revolutie. Ontdek waarom de Franse bevolking in opstand kwam tegen de koning en de adel, en hoe deze revolutie een algehele ommekeer teweegbracht die niet alleen Frankrijk, maar heel Europa beïnvloedde.

Wat kunt u verwachten?

  1. Historisch inzicht: Ontdek de gebeurtenissen die de revolutie vormgaven en begrijp de blijvende impact.
  2. Boeiende vertelling: Laat u meeslepen door het meesterlijke verhaal van opstand, conflicten en triomfen.
  3. Exclusieve locatie: Beleef geschiedenis vanuit het elegante World Forum Den Haag, gewoon bij u thuis via de live verbinding.

Bent u klaar om in de opwindende wereld van revolutie en geschiedenis te duiken? Meld u aan voor dit online seniorencollege en transformeer uw begrip van de geschiedenis!

Wilt u het college liever op locatie in het World Forum Den Haag volgen? Stuur dan een mail naar info@ogjg.nl o.v.v. aanmelding college 28 september.

*Dit college wordt u aangeboden door OGJG, Stichting Vier het Leven, World Forum Den Haag en de Postcode Loterij.

Time to go

Details

Online
28 september 2023 13:45
60 minuten
0,00

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Quentin Zuijderwijk

Studentdocent Quentin Zuijderwijk is student aan de Lerarenopleiding Geschiedenis aan de Hogeschool Rotterdam. Als toekomstig docent geschiedenis is hij constant bezig om de jeugd wat bij te leren over het verleden. Hij is benieuwd wat hij u kan leren over de geschiedenis, maar vooral ook wat hij van ú kan leren.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us