Oud Geleerd Jong Gedaan verzorgt interactieve live-seniorencolleges gegeven door een studentdocent. Er zijn zowel seniorencolleges op locatie, in een bibliotheek of buurtcentrum als online colleges via een Zoom-bijeenkomst.

Wat is een seniorencollege?

In een collegereeks van vier keer één uur vertelt een enthousiaste student, bij ons studentdocent genoemd, over zijn/ haar studie of passie. De student benadert het thema op een laagdrempelige manier, waardoor het onderwerp goed te volgen is en voor elke deelnemer interessant.
Wij hebben studenten vanuit vele uiteenlopende studies, die hun kennis graag delen en hierover in gesprek gaan met de college-deelnemers.

Waar zijn onze seniorencolleges te volgen?

Onze colleges op locatie zijn beschikbaar in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wilt u een college volgen op een locatie bij u in de buurt? Dan kunt u zich aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we de beschikbare colleges vermelden.

Onze online colleges geven we door het hele land. Ook deze colleges vermelden we in onze maandelijkse nieuwsbrief, wanneer het om een openbaar college gaat.

Bekijk ook andere initiatieven van Oud Geleerd Jong Gedaan

OASE van Kennis, online leerplatform
OGJG Dementie
Seniorencolleges op televisiezender ONS