Ons steunen? Stuur een TIkkie!

De actie

Als u 83 bent, is het dan tijd om achter de geraniums te gaan zitten? Bent u op uw 70e uitgeleerd? Is het te ingewikkeld om op uw 68e een appje of Tikkie te sturen?

Wij denken van niet. Wij geloven dat persoonlijke groei niet afhankelijk is van leeftijd, en streven naar een maatschappij waarin een leven lang leren voor iedereen de norm is.  Dit doen we door tal van activiteiten te organiseren waarbij jong en oud worden verbonden door middel van kennis. Zo geven enthousiaste studentdocenten colleges over hun studie in onder andere verpleeghuizen en bibliotheken. Op die manier bieden we cognitieve uitdaging aan senioren, creëren verbinding tussen jong en oud en faciliteren ontmoetingen.

Om onze activiteiten zoals de collegereeksen, online Seniorencolleges en Zoomcolleges voor te kunnen zetten zijn zij afhankelijk van donaties.  Daarom is er op Giving Tuesday (30 november) een donatie campagne van start gegaan. Wij geloven in veel kleine beetjes! Heeft u twee euro over? Scan de QR voor de Tikkie link of klik hieronder op de knop voor het betaalverzoek. 

WAAROM DONEREN?

Door uw bijdrage kan OGJG colleges voor senioren blijven organiseren en daarmee:

  • Het (intellectuele) welzijn van senioren verhogen.
  • Jong en oud bij elkaar brengen, hen van elkaar laten leren en vooroordelen wegnemen.
  • Eenzaamheid onder ouderen verminderen en geestelijke achteruitgang remmen.
  • Studenten relevante (vrijwilligers-) werkervaring bieden.
  • Studenten kennis laten maken met de zorgsector.