Raad van Toezicht

Floris Venneman - voorzitter 
Managing Partner van Bureauvijftig en ondernemer in hart en nieren. 

"Oud Geleerd Jong Gedaan is een initiatief dat op een geweldige manier generaties verbindt en daarnaast antwoord geeft op een aantal uitdagingen die we met elkaar in de maatschappij hebben. Hoe blijf ik ook als senior mezelf (intellectueel) uitdagen en hoe houd ik aansluiting met anderen? Wat is er mooier dan dat ik daar vanuit deze rol als voorzitter van de Raad van Toezicht een bijdrage aan kan en mag leveren. Door niet alleen 'toe te zien', maar vooral ook mee te denken hoe OGJG haar volle potentie kan benutten."
 
Liane den Haan - lid 
Directeur-bestuurder ANBO 

"Jong en oud is goud! En dat zie je in Oud Geleerd Jong Gedaan. Ouderen als student, onder leiding van enthousiaste studenten. Op die manier stimuleer je wederzijdse persoonlijke groei, wederzijds contact en begrip én de functie van bijvoorbeeld verpleeghuizen in de wijk. Het is fantastisch dat de buitenwereld daar veel vaker naar binnenkomt, om kennis te halen en te delen. Ook ANBO vindt dit belangrijk en persoonlijk heb ik veel voorbeelden gezien van hoe dit inderdaad meerwaarde geeft aan zowel jongeren als ouderen. Ik vind het een eer om toe te mogen treden tot de Raad van Toezicht."
 
Gerard Bakker - lid
Directeur Home Instead Thuisservice Amstelland 

"Nieuwe kennis is als vitamine voor het brein. Het is gezond, het houdt je vitaal en je wordt er gelukkig van. Dit is waar ik in geloof en daarom vind ik het een eer en een heel groot genoegen, als lid van de Raad van Toezicht van OGJG een steentje te mogen bijdragen aan kennisverspreiding onder senioren. Dat ondertussen ook nog de generatiekloof wordt gedicht, is een meer dan mooie bijkomstigheid. Zeker in het besef dat we straks allemaal 100 jaar worden. Wat een geweldig initiatief!"
 
Copyright 2018 Oud Geleerd Jong Gedaan