Voor senioren

Informatie voor locatiemedewerkers 
OGJG breidt continu uit en is altijd op zoek naar nieuwe locaties voor het organiseren van de colleges voor senioren. In bijna heel het land organiseert OGJG colleges voor senioren in wijkcentra, verpleeghuizen en bibliotheken. In een reeks van 4x 1 uur worden zeer uiteenlopende vakgebieden besproken. In goed overleg stemmen wij de colleges van de studentdocenten af op de wensen van de deelnemers. Wij vinden goed contact met de locatiemedewerkers dan ook van groot belang. 
Doordat u een cognitief uitdagende organiseert, trekt u nieuwe bezoekers, draagt u bij aan het verbinden van jong en oud en zorgt u ervoor dat 'een leven lang leren' werkelijkheid wordt. Ook blijken de colleges een mooi middel om wijkbewoners en mantelzorgers bij uw activiteiten te betrekken. 

Wilt u de colleges van OGJG bij u op locatie organiseren? Stuur dan een mail naar info@ogjg.nl of vul het contactformulier in. 

Informatie voor geinteresseerde senioren 
Wilt u colleges volgen op locatie(s) bij u in de buurt? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor de maandelijkse update waarin alle colleges die toegankelijk zijn voor mensen van buitenaf staan. 
 
Blijf up-to-date en meldt u aan voor de maandelijkse OGJG Update
Copyright 2020 Oud Geleerd Jong Gedaan