Cleopatra: macht voorbij geslacht

HomeCollegesCleopatra: macht voorbij geslacht
l
Geschiedenis

Cleopatra: macht voorbij geslacht

Betreed de fascinerende wereld van de machtigste vrouw uit het oude Egypte: Cleopatra. Ontdek haar intrigerende levensverhaal, doordrenkt met beruchte liefdesaffaires en een ongeëvenaarde intelligentie. Maar Cleopatra was meer dan alleen een verleidelijke koningin; ze was een briljante heerseres die het oude Egypte met ijzeren hand regeerde.

In dit online college vergezelt studentdocent Emmy u in het leven van Cleopatra. Leer hoe zij het oude Egypte regeerde met vastberadenheid en charisma en hoe haar invloed nog steeds voelbaar is in de geschiedenisboeken van vandaag. In dit college verkent u haar bewogen leven, haar heerschappij over een van de grootste rijken uit de oudheid en de blijvende erfenis die ze heeft nagelaten.

Leer Cleopatra kennen, niet alleen als een koningin, maar als een visionaire leider die de loop van de geschiedenis heeft beïnvloed. Meld u aan en laat u inspireren door het opmerkelijke verhaal van deze legendarische vrouw.

U kunt zich voor dit seniorencollege inschrijven tot 28 december om 16.00 uur. De informatie voor het online college ontvangt u direct na uw aanmelding.


Time to go

Details

Online
28 december 2023 19:00
60 minuten
5,15

Aanmelden

Hulp nodig bij het aanmelden?

Uw studentdocent

Emmy Schouten

Emmy studeert Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft een passie voor geschiedenis en met name de rol van vrouwen hierin. Met deze colleges hoopt zij deze passie te delen met verschillende generaties, om zo verhalen, kennis en ervaringen uit te wisselen.

Hoe verloopt de voorbereiding voor een college?

Klik op ‘aanmelden’ en vul uw gegevens in.
Na uw aankoop ontvangt u een bevestigingsmail. Bewaar deze e-mail goed! Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk in uw spambox of neem contact met ons op.
Klik op de knop in de e-mail.
U zit nu in het online klaslokaal. Hier zal het college plaatsvinden. U kunt alvast de handleiding en samenvatting lezen of de poll invullen. Veel leerplezier!
Terug naar overzicht


Veelgestelde vragen

Aanmelden en annuleren

Ik heb een college(reeks) aangeschaft, en nu?

Na het aanschaffen van een online seniorencollege of collegereeks ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling. In deze mail vindt u een link naar het online klaslokaal waar u alvast meer informatie kunt vinden over het college en een handleiding. Geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl.

Is het mogelijk om een college op een later moment terug te kijken?

Nee, vanwege privacy-redenen en het interactieve karakter van de colleges kiezen we er bewust voor om de online colleges niet op te nemen. Het is daarom ook niet mogelijk om een college op een later moment terug te kijken. Wel ontvangt u een samenvatting van elk online college waarvoor u zich aanmeldt, zodat u de hoogtepunten van elk college kunt teruglezen.

Welke annuleringsvoorwaarden hanteren jullie?

1. Annulering door deelnemer
Bij annulering van deelname aan een online college(reeks) door de deelnemer zelf wordt geen terugbetaling door Oud Geleerd Jong Gedaan geboden.

2. Annulering door Oud Geleerd Jong Gedaan
2a. Bij annulering van een online college vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een voucher voor het eerstvolgende geplande online college.
2b. Bij annulering van een online collegereeks vanuit Oud Geleerd Jong Gedaan ontvangen de deelnemers een tegoedbon voor de eerstvolgende geplande online collegereeks.

Contact

Waar kan ik een vraag, opmerking of klacht indienen?

U kunt mailen naar info@ogjg.nl. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en streven ernaar u zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid te woord te staan. Specifieke klachten of opmerkingen over een online college(reeks) kunt u verwerken in de enquête die we na afloop van een online college(reeks) sturen.

Word lid van de OGJG Groep

Naast onze website hebben wij ook een interactieve Facebookgroep waarin u kunt doorleren.

Zo worden er gratis korte cursussen, video’s, literatuur, tips en informatie over onze seniorencolleges gedeeld. Ook verschijnen er winacties en kunt u vragen stellen aan de studentdocenten over hun onderwerp!

Zorg samen met ons voor een leven lang leren

Hello!

DoGood theme is especially made for charities & fundraising. Making the WP world a better place!

Our info
Follow us