Op de dinsdagavonden in oktober en november zonden wij het tweede seizoen van Seniorencollege uit. Dit seizoen bestond uit 9 afleveringen van een half uur waarin studentdocenten in een studio over hun vakgebied vertelden. Helaas kunt u zich hier niet meer voor inschrijven. 

Maar goed nieuws: Wij organiseren nu verschillende online seniorencolleges via Zoom waar u aan kunt deelnemen. Omdat deze colleges live zijn, kunt u de studentdocent direct al uw vragen stellen. Meer weten? Kijk dan eens in onze webshop.  

Graag tot bij een seniorencollege! 

Leer verder op OASE van Kennis

Wist u dat ons eerste seizoen Seniorencollege uitgezonden is door televisiezender ONS? Deze afleveringen en meer is te vinden op ons online leerplatform OASE van kennis. OASE van Kennis biedt colleges en cursussen, maar ook rondleidingen en luisterfragmenten. Thema’s van deze leermodules lopen uiteen van psychologie, kunst, talen en geschiedenis tot persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Het aanbod is inspirerend, leidt tot nieuwe gespreksstof en levert cognitieve uitdaging. De leeromgeving wordt maandelijks aangevuld met nieuwe modules.