Interactieve colleges voor senioren gegeven door studenten

Senior

Welke colleges zijn er te volgen?

Student

Word studentdocent!

Locatiemedewerker

Organiseer een college

Onze missie en visie

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan streeft naar een maatschappij waarin een leven lang leren voor iedereen in Nederland de norm is. Via uiteenlopende initiatieven en projecten werken we aan onze missie. Bijvoorbeeld door seniorencolleges te organiseren, gegeven door studenten. Rode draad in onze activiteiten is cognitieve uitdaging en het verbinden van jong en oud.

Schrijf u in voor een collegereeks Archeologie of Politiek!

Voor iedereen die nog lang niet is uitgeleerd, organiseren wij een online collegereeks Archeologie en een collegereeks Politiek.

Laat u mee terug in de tijd nemen door studentdocent Nina en leer over archeologie, de prehistorie en de Griekse klassieke oudheid. Óf leer meer over de macht van de Europese Unie, hoe dit politieke spel werkt en welke reis een wetsvoorstel af moet leggen samen met studentdocent Kejan! U kunt zich nu inschrijven voor een online collegereeks Archeologie en online collegereeks Politiek. De collegereeksen bestaan uit vier wekelijkse colleges van één uur en zullen online via het programma Zoom plaatsvinden. De colleges worden gegeven door een bevlogen studentdocent. Meedoen aan de colleges is heel gemakkelijk! Schrijf u snel in want er zijn beperkt plekken beschikbaar.

OASE van Kennis

OASE van Kennis is onze online leeromgeving voor 60-plussers. OASE staat voor Online Academie Senioren Educatie. Op onze toegankelijke online leeromgeving geniet u van een rijk aanbod aan leermodules en cursussen. Het aanbod wordt gemaakt in samenwerking met bevlogen studenten en young professionals, en wordt speciaal ontwikkeld voor 60-plussers. OASE is relevant, uitdagend en afwisselend.  Ga naar OASE van Kennis

Blijf bij met onze nieuwsbrief

We sturen een maandelijkse e-mail nieuwsbrief waarin we u meenemen rondom alles wat er gebeurt binnen OGJG. We vertellen u welke seniorencolleges er plaats gaan vinden, we delen nieuws rondom onze online leeromgeving OASE van Kennis, en houden u op de hoogte van nieuwe samenwerkingen.